fredag 22. januar 2010

NÅ ER VI GANG!

Da har mannen fått igjen alle fingrene etter skaden og oppussingen kan begynne. I dag er maling, tapet og alt vi trenger til å "gyve" løs på soverommet kjøpt inn. i morgen tidlig avleveres hunder og barn til svigers og vi bretter opp ermene og starter, jeg gleder meg til å bli kvitt gammel strie og stygge border og få det lyst og fint.

Tonje

3 kommentarer:

  1. Så bra! Nå har jo jeg sett herligheten før oppussing, men du må ta bilder før dere setter i gang, slik at vi kan få skikkelig før- og etter-innlegg :)

    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Tonje... nei!! Har dere flyttet!! Det liker jeg IKKE! Hva skjer med ettårsdag i bakgården da? Måtte fordøye nyheten før jeg kommenterte hos deg... Hehe, nå hørtes jeg veldig pessimistisk her, men det er alltid trist når noen flytter. Hvertfall slike fine folk som dere. Visste ikke at du hadde blogg, men jeg har sittet her flere kvelder nå og kost meg med bloggen din. Gleder meg veldig til å se flere bilder fra huset deres og oppussingen dere er i gang med.

    Ekkelt det som skjedde med Ørjan, håper han er frisk igjen... Hils den skjønne familien din, og ha en flott søndag!!

    Gode klemmer fra Marthe

    SvarSlett
  3. Hei :-) tusen takk for din hilsen inne hos meg. Jeg har heldigvis flere bambi-smykker på gang..de blir lagt ut i epla-butikken så snart de er klare. Så da får du hvie deg rundt og bestille ;-) hehe..flere som har etterlyst nemlig ;-)
    Så utrolig søte hunder dere har da. Mopser og franske bulldoger (som vi har) er jo litt like i faktene sine..og måten de sover på! haha!
    Leste litt på bloggen din og har skjønt at dere har gitt opp bylivet til fordel for "landet"...det er nemlig min (eller vår) plan etterhvert og. Må bare bo oss "helt ferdige" i byen først. Hehe ;) Masse lykke til med oppussing da. Vi er i gang med å kjøpe oss noe nytt nå i disse dager og jeg gleder meg virkelig til nytt oppussingsprosjekt :-)
    Ha en super dag!
    klem fra meg!

    P.S. jeg kommer dessverre ikke på noen fikse ideer på lampa di..hør rundt på bruktbutikkene, evt. sett inn en annonnse i lokalavisene. Pensjonistene leser ALT i avisen, og plutselig er det noen som har akkurat noe sånt liggende og vurderer å kase. Men, de HATER å kaste..hehe ;)

    SvarSlett